Poniedziałek, 17.02.2020

 
 

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), SEREM ALMETTE(7), SZYNKĄ Z KOTŁA, POMIDOREM I OGÓRKIEM ZIEL,
ZUPA MLECZNA, HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,

Drugie Śniadanie: ROGALE MAŚLANE(2) Z MASŁEM(7), JABŁKA,
HERBATA OW. Z MIODEM

Obiad: KAPUŚNIAK,
BOEUF STROGONOW, MAKARON (2), SAŁATA,
KOMPOT

 
 

Wtorek, 18.02.2020

 
 

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), ŻYWIECKĄ, SEREM ŻÓŁTYM(7), PAPRYKA I OGÓRKIEM KW,
KAKAO, HERBATA OW.

Drugie Śniadanie: KISIEL Z JAGODAMI I ŚMIETANĄ(7), CIASTECZKO SANTE(2),
HERBATA Z CYTRYNĄ,

Obiad: ZUPA POMIDOROWA,
PIECZEŃ WIEPRZOWA, ZIEMNIAKI Z ZIEL., SURÓWKA Z SAŁATY LODOWEJ,
KOMPOT

 
 

Środa, 19.02.2020

 
 

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7) , PARÓWKA GRZANA Z MUSZTARDĄ, POMIDOR I RZODKIEW,
KAKAO(7), HERBATA OW.

Drugie Śniadanie: DESER MLECZNY(7), BANANY, WAFLE ZBOŻOWE(2)
HERBATA Z MIODEM I CYTRYNĄ

Obiad: GROCHÓWKA,
KOPYTKA Z KAPUSTĄ GOTOWANĄ, JABŁKO,
KOMPOT

 
 

Czwartek, 20.02.2020

 
 

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM, SZYNKĄ DROBIOWĄ, KONFITURĄ , PAPRYKĄ I OGÓRKIEM ZIEL.
KAKAO, HERBATA OW.

Drugie Śniadanie: PĄCZKI(2) , MANDARYNKI,
HERBATA OW.

Obiad: ZUPA JARZYNOWA,
KOTLET Z  DROBIU , ZIEMNIAKI Z ZIEL, MARCHEWKA JUNIORKA , BIAŁA RZODKIEW,
KOMPOT

 
 

Piątek, 21.02.2020

 
 

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), POWIDŁAMI, PASTĄ RYBNĄ(5), POMIDOREM I ZIELENIĄ,
MLEKO(7), HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,

Drugie Śniadanie: JOGURT NATURALNY(7) GRUSZKA, SUCHARKI(2),
HERBATA Z CYTRYNĄ,

Obiad: ZUPA Z ZIELONEGO GROSZKU KREM,
TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ , ZIEMNIAKI Z ZIEL., SAŁATA,
KOMPOT

 
 
 
     
   
 
 
 
 
     
   
 
 
 
 
     
   
 
 
 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 

Alergeny

1. SELER
2. GLUTEN
3. SKORUPIAKI
4. JAJA
5. RYBY
6. ŁUBIN
7. MLEKO I JEGO PRZETWORY
8. MIĘCZAKI I MAŁŻE
9. GORCZYCA MUSZTARDA
10. ORZECHY
11. ORZESZKI ZIEMNE
12. ZIARNA SEZAMU
13. SOJA
14. DWUTLENEK SIARKI
Wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,9, 12, według oświadczenia producenta.