7. Jadłospis

Poniedziałek, 26.02.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), SZYNKĄ Z KOTŁA, SERKIEM PUSZYSTYM, POMIDOREM I OGÓREK ZIEL,
ZUPA MLECZNA(7,2), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: JOGURT NATURALNY(7) Z MALINAMI, PALUSZKI GRISSIMI(2),
HERBATA OW.,
Obiad: KAPUŚNIAK ,
SOS BOLOŃSKI, MAKARON(7), SAŁATA,
KOMPOT

Wtorek, 27.02.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), SZYNKĄ DROBIOWĄ, SERKIEM SOLANKOWYM(7), PAPRYKĄ I OGÓRKIEM KW.
KAKAO, HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: BUDYŃ Z BANANAMI, CIASTECZKO BEZ CUKRU,
SOK,
Obiad: ZUPA BROKUŁOWA,
UDKA DROBIOWE Z ZIEMNIAKAMI I ZIELENINĄ, SURÓWKA Z KAP. BIAŁEJ,
KOMPOT

Środa, 28.02.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(7) Z MASŁEM , PARÓWKA GRZNA Z MUSZTARDĄ, POMIDOR I RZODKIEWKA
KAKAO(7), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: BUŁKI MAŚLANE(2) Z MASŁEM(7), POMARAŃCZA,
HERBATA OW.
Obiad: ZUPA FASOLOWA,
PIEROGI SEROWO-BROKUŁOWE, MARCHEWKA,
KOMPOT

Czwartek, 01.03.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), KRAKOWSKĄ , PASZTETEM DROBIOWYM, OGÓRKIEM KW I BIAŁĄ RZODKWIĄ,
KAKAO(7), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: DESER MLECZNY, WAFLE ZBOŻOWE, GRUSZKI,
HERBATA Z CYTRYNĄ,
Obiad: ZUPA SELEROWA KREM,
NUGGETSY, ZIEMNIAKI Z ZIEL. SURÓWKA Z KAP. PEKIŃSKIEJ Z POMIDOREM I OGÓRKIEM,
KOMPOT

Piątek, 02.03.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), DŻEMEM, SEREM ŻÓŁTYM(7), POMIDOREM I RZODKIEWKĄ,
MLEKO(7), HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,
Drugie Śniadanie: CIASTECZKO OWSIANE(2) , MANDARYNKI,
HERBATA Z CYTRYNĄ,
Obiad: KRUPNIK,
FILET RYBNY PIECZONY, ZIEMNIAKI Z ZIEL. MARCHEWKA JUNIORKA, SAŁATA,
KOMPOT

ALERGENY W ŻYWNOŚCI
Dz. U. Unii Europejskiej z dnia 22.11.2011 L304/28 – art. 9 ust. 1; L304/43 – zał. II

1. SELER
2. GLUTEN
3. SKORUPIAKI
4. JAJA
5. RYBY
6. ŁUBIN
7. MLEKO I JEGO PRZETWORY
8. MIĘCZAKI I MAŁŻE
9. GORCZYCA MUSZTARDA
10. ORZECHY
11. ORZESZKI ZIEMNE
12. ZIARNA SEZAMU
13. SOJA
14. DWUTLENEK SIARKI
Wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,9, 12, według oświadczenia producenta.

wykonanie: GCI, Suchy Las
mapa strony | dokumenty | numery wewnętrzne | kontakt |