7. Jadłospis

Poniedziałek, 13.08.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), SEREM BIAŁYM(7), SZYNKĄ Z KOTŁA, POMIDOREM I OGÓRKIEM ZIEL,
ZUPA MLECZNA, HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,
Drugie Śniadanie: BUŁKI MAŚLANE (2) Z MASŁEM(7), JABŁKA,
HERBATA OW.
Obiad: ZUPA OGÓRKOWA,
FILET Z KURCZAKA W WARZYWACH, RYŻ, SAŁATA,
KOMPOT

Wtorek, 14.08.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), SZYNKĄ DROBIOWA, SEREM ŻÓŁTYM(7), POMIDOREM i PAPRYKĄ,
KAKAO(7), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: BUDYŃ Z MALINAMI, SUCHARKI,
SOK,
Obiad: ZUPA JARZYNOWA,
PIECZEŃ WIEPRZOWA Z ZIEMNIAKAMI, SURÓWKA Z KAP. PEKIŃSKIEJ,
KOMPOT

Czwartek, 16.08.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), KRAKOWSKĄ , POWIDŁAMI, OGÓRKIEM KW I RZODKWIĄ,
KAKAO(7), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: JOGURT NATURALNY(7) TRUSKAWKI,
HERBATA Z CYTRYNĄ,
Obiad: ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM,
KOTLET MIELONY , ZIEMNIAKI Z ZIEL, MARCHEWKA TARTA,
KOMPOT

Piątek, 17.08.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7),PASTĄ RYBNĄ, DŻEMEM, SZCZYPIORKIEM I POMIDOREM
MLEKO, HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,
Drugie Śniadanie: KISIEL Z JAGODAMI I ŚMIETANĄ, WAFLE ZBOŻOWE(2),
HERBATA Z CYTRYNĄ,
Obiad: ZUPA BROKUŁOWA,
SOS PIECZARKOWY, KASZA MAZURSKA, MARCHEWKA,
KOMPOT

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), SEREM PUSZYSTYM(7), SZYNKĄ WIEPRZOWĄ, POMIDOREM I OGÓRKIEM ZIEL,
ZUPA MLECZNA, HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,
Drugie Śniadanie: DESER MLECZNY Z MALINAMI, CIASTKO ZBOŻOWE(2),
SOK,
Obiad: ZUPA KALAFIOROWA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM(2),
GULASZ DROBIOWY Z KASZĄ, OGÓREK KW,
KOMPOT

Wtorek, 21.08.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM, POLĘDWICĄ DROBIOWĄ, SERKIEM SOLANKOWYM , PAPRYKĄ I RZODKIEWKĄ,
KAKAO, HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,
Drugie Śniadanie: KASZKA Z JAGODAMI, SUCHARKI,
SOK,
Obiad: ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM,
JAJECZNICA , ZIEMNIAKI Z ZIEL, KALAFIOR, SAŁATA,
KOMPOT

Środa, 22.08.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM, SZYNKOWĄ, DŻEMEM, POMIDOREM I RZODKWIĄ,
KAKAO, HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: BUŁKI SEROWE (2) Z MASŁEM(7), JABŁKA,
HERBATA OW.
Obiad: ZUPA Z SOCZEWICY
PIECZEŃ WIEPRZOWA Z PYZAMI, SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ Z KOPERKIEM,
KOMPOT

Czwartek, 23.08.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), ŻYWIECKA , PASZTETEM ZAPIEKANYM, OGÓRKIEM KW I PAPRYKĄ,
KAKAO(7), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: DROŻDŻÓWKI Z MAŁĄ ZAWARTOŚCIĄ CUKRU, ŚLIWKI,
HERBATA OW.
Obiad: KAPUŚNIAK Z KAP. KISZONEJ,
MAKARON(7) Z SOSEM CARBONARE, MARCHEWKA,
KOMPOT

Piątek, 24.08.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7),TWAROGIEM, DŻEMEM, SZCZYPIORKIEM I POMIDOREM
MLEKO, HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,
Drugie Śniadanie: DESER PYSZNY(7), MORELE,
HERBATA OW.
Obiad: ZUPA JARZYNOWA
PALUSZKI RYBNE, ZIEMNIAKI Z ZIEL, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ,
KOMPOT

ALERGENY W ŻYWNOŚCI
Dz. U. Unii Europejskiej z dnia 22.11.2011 L304/28 – art. 9 ust. 1; L304/43 – zał. II

1. SELER
2. GLUTEN
3. SKORUPIAKI
4. JAJA
5. RYBY
6. ŁUBIN
7. MLEKO I JEGO PRZETWORY
8. MIĘCZAKI I MAŁŻE
9. GORCZYCA MUSZTARDA
10. ORZECHY
11. ORZESZKI ZIEMNE
12. ZIARNA SEZAMU
13. SOJA
14. DWUTLENEK SIARKI
Wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,9, 12, według oświadczenia producenta.

wykonanie: GCI, Suchy Las
mapa strony | dokumenty | numery wewnętrzne | kontakt |