7. Jadłospis

Poniedziałek, 28.05.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), SEREM PUSZYSTYM(7), SZYNKĄ GOTOWANĄ, POMIDOREM I OGÓRKIEM ZIEL,
ZUPA MLECZNA, HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,
Drugie Śniadanie: DESER PYSZNY(7), BANANY, PALUSZKI GRISIMII(2),
HERBATA OW.
Obiad: KAPUŚNIAK Z KAP SŁODKIEJ,
SOS BOLOŃSKI Z MAKARONEM , RZODKIEW,
KOMPOT

Wtorek, 29.05.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), DŻEMEM, POLĘDWICĄ DROBIOWĄ, PAPRYKĄ I OGÓRKIEM KW.,
KAKAO, HERBATA OWOCOWA Z CYTRYNĄ
Drugie Śniadanie: DROŻDŻÓWKI Z MAŁĄ ZAWARTOŚCIĄ CUKRU, JABŁKA,
HERBATA OW.
Obiad: ZUPA Z KALAREPKI
JAJECZNICA, ZIEMNIAKI Z ZIEL. MIZERIA,
KOMPOT

Środa, 30.05.2018

Śniadanie: HOT-DOG, RZODKIEWKA I POMIDOR,
KAKAO(7), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: TRUSKAWKI Z BITĄ ŚMIETANĄ, WAFLE ZBOŻOWE(2),
HERBATA Z CYTRYNĄ,
Obiad: ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM,
KOTLET Z DROBIU , FRYTKI Z PIECA, SURÓWKA Z KAP. MŁODEJ,
KOMPOT

Piątek, 01.06.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), PASTĄ RYBNĄ, MIODEM, POMIDOREM,
MLEKO, HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,
Drugie Śniadanie: ROGALE MAŚLANE (2) Z MASŁEM(7), JABŁKA,
HERBATA OW.
Obiad: ZUPA JARZYNOWA,
PIEROGI Z SEREM, MARCHEWKA,
KOMPOT

ALERGENY W ŻYWNOŚCI
Dz. U. Unii Europejskiej z dnia 22.11.2011 L304/28 – art. 9 ust. 1; L304/43 – zał. II

1. SELER
2. GLUTEN
3. SKORUPIAKI
4. JAJA
5. RYBY
6. ŁUBIN
7. MLEKO I JEGO PRZETWORY
8. MIĘCZAKI I MAŁŻE
9. GORCZYCA MUSZTARDA
10. ORZECHY
11. ORZESZKI ZIEMNE
12. ZIARNA SEZAMU
13. SOJA
14. DWUTLENEK SIARKI
Wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,9, 12, według oświadczenia producenta.

wykonanie: GCI, Suchy Las
mapa strony | dokumenty | numery wewnętrzne | kontakt |