7. Jadłospis

Poniedziałek, 10.12.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), SZYNKĄ Z KOTŁA, SERKIEM PUSZYSTYM(7), OGÓRKIEM ZIEL. i POMIDOREM,
ZUPA MLECZNA(7), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: BUŁKI MAŚLANE(2) Z MASŁEM(7), JABŁKA,
HERBATA OW.
Obiad: ZUPA OGÓRKOWA,
MAKARON(7) Z SOSEM BOLOŃSKIM, MARCHEWKA,
KOMPOT,

Wtorek, 11.12.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), SEREM ŻÓŁTYM(7), POWIDŁAMI, PAPRYKĄ I OGÓRKIEM KW.
KAKAO, HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: DROŻDŻÓWKI Z MAŁĄ ZAWARTOŚCIĄ(2) CUKRU, MANDARYNKI,
HERBATA OW.
Obiad: ZUPA POMIDOROWA RYŻEM,
PARÓWKA W SOSIE KOPERKOWYM Z ZIEMNIAKAMI, SURÓWKA Z KAP. PEKIŃSKIEJ,
KOMPOT

Środa, 12.12.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7),TWAROGIEM(7), SZYNKĄ GOTOWANĄ, POMIDOREM I SZCZYPIORKIEM ,
KAKAO(7), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: CIASTO MARCHEWKOWE(2) NA MIODZIE, GRUSZKI,
HERBATA OW. Z MIODEM I CYTRYNĄ,
Obiad: ZUPA BROKUŁOWA Z GROSZKIEM PTYSIOWYM,
KURCZAK Z WARZYWAMI , ZIEMNIAKI Z ZIEL, SAŁATA,
KOMPOT

Czwartek, 13.12.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), PASZTETEM ZAPIEKANYM, ŻYWIECKĄ, PAPRYKĄ I RZODKWIĄ KAKAO(7), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: BUDYŃ (7)Z WIŚNIAMI, WAFLE ZBOŻOWE(2),
SOK,
Obiad: KRUPNIK ,
GULASZ WIEPRZOWY Z KASZĄ, SAŁATKA Z OGÓRKA KISZONEGO,
KOMPOT

Piątek, 14.12.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), DŻEMEM ,ŻÓŁTYM SEREM(7) ,POREM I POMIDOREM,
MLEKO, HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,
Drugie Śniadanie: KISIEL ZE ŚMIETANĄ(7) I JAGODAMI, PALUSZKI CRISSIMI,
HERBATA OW. Z MIODEM ,
Obiad: ZUPA SELEROWA,
FILET RYBNY(4,5), ZIEMNIAKI Z ZIEL. SAŁATKA Z FASOLKI I PAPRYKI,
KOMPOT

ALERGENY W ŻYWNOŚCI
Dz. U. Unii Europejskiej z dnia 22.11.2011 L304/28 – art. 9 ust. 1; L304/43 – zał. II

1. SELER
2. GLUTEN
3. SKORUPIAKI
4. JAJA
5. RYBY
6. ŁUBIN
7. MLEKO I JEGO PRZETWORY
8. MIĘCZAKI I MAŁŻE
9. GORCZYCA MUSZTARDA
10. ORZECHY
11. ORZESZKI ZIEMNE
12. ZIARNA SEZAMU
13. SOJA
14. DWUTLENEK SIARKI
Wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,9, 12, według oświadczenia producenta.

wykonanie: GCI, Suchy Las
mapa strony | dokumenty | numery wewnętrzne | kontakt |