7. Jadłospis

Poniedziałek, 15.10.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), SERKIEM ALMETTE(7), SZYNKĄ BABUNI, OGÓRKIEM ZIEL I POMIDOREM,
ZUPA MLECZNA, HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: ROGAL MAŚLANY(2) Z MASŁEM(7), GRUSZKI,
HERBATA OW.
Obiad: ZUPA OGÓRKOWA,
MAKARON(7) Z SOSEM CARBONARE, JABŁKA,
KOMPOT

Wtorek, 16.10.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), SZYNKĄ DROBIOWĄ, SERKIEM SOLANKOWYM(7) , PAPRYKĄ I RZODKIEWKĄ,
KAKAO(7), HERBATA OW. Z CYTRYNĄ,
Drugie Śniadanie: BUDYŃ (7)Z JAGODAMI, SUCHARKI(2),
SOK,
Obiad: ZUPA Z ZIELONEGO GROSZKU,
PARÓWKA W SOSIE KOPERKOWYM Z ZIEMNIAKAMI, SURÓWKA Z KAP. PEKIŃSKIEJ,
KOMPOT

Środa, 17.10.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), KRAKOWSKĄ, SEREM BIAŁYM(7), PAPRYKĄ I OGÓRKIEM KW,
KAKAO, HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: DESER PYSZNY(7), MALINY, WAFLE ZBOŻOWE(2),
HERBATA OW.
Obiad: ZUPA FASOLOWA,
KOPYTKA(2) Z KAPUSTĄ KISZONĄ, SAŁATA,
KOMPOT

Czwartek, 18.10.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7), JAJECZNICA ZE SZCZYPIORKIEM, BIAŁA RZODKWIEW,
KAKAO(7), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: KANAPKI Z MASŁEM, POMIDOREM, OGÓRKIEM KW. I SAŁATĄ
JOGURT PITNY,
Obiad: ROSÓŁ Z MAKARONEM
KURCZAK PIECZONY , ZIEMNIAKI Z ZIEL, MARCHEWKA TARTA Z JABŁKIEM,
KOMPOT

Piątek, 19.10.2018

Śniadanie: PIECZYWO MIESZANE(2) Z MASŁEM(7) , DŻEMEM I SEREM ŻÓŁTYM(7), POMIDOREM I RZODKIEWKĄ
KAKAO(7), HERBATA OW.
Drugie Śniadanie: JOGURT NATURALNY(7) MANDARYNKI, PALUSZKI GRISSIMI(2),
HERBATA OW.,
Obiad: ZUPA JARZYNOWA,
FILET RYBNY ZAPIEKANY(5), ZIEMNIAKI Z ZIEL, FASOLKA SZP, ŚLIWKA,
KOMPOT

ALERGENY W ŻYWNOŚCI
Dz. U. Unii Europejskiej z dnia 22.11.2011 L304/28 – art. 9 ust. 1; L304/43 – zał. II

1. SELER
2. GLUTEN
3. SKORUPIAKI
4. JAJA
5. RYBY
6. ŁUBIN
7. MLEKO I JEGO PRZETWORY
8. MIĘCZAKI I MAŁŻE
9. GORCZYCA MUSZTARDA
10. ORZECHY
11. ORZESZKI ZIEMNE
12. ZIARNA SEZAMU
13. SOJA
14. DWUTLENEK SIARKI
Wędliny mogą zawierać śladowe ilości 1,9, 12, według oświadczenia producenta.

wykonanie: GCI, Suchy Las
mapa strony | dokumenty | numery wewnętrzne | kontakt |